Resep Kue Kering Banket Kenari

resep-kue-kering-banket-kenari

Bahan membuat kue kering banket kenari

  • 100 gram mentega
  • 50 gram gula halus
  • 1 butir kuning telur
  • 1/4 sendok teh vanili
  • 1 sendok makan susu kental manis
  • 1/2 sendok teh baking powder
  • 250 gram terigu
  • Loyang, poles mentega

Cara membuat kue kering banket kenari:

  1. Campur mentega, gula, kuning telur, vanili, susu. Kocok sebentar.
  2. Campur dengan terigu dan baking powder.
  3. Aduk dengan sendok kayu.
  4. Gilas tebal 3 mm. Cetak.
  5. Poles kuning telur.
  6. Tabur dengan kenari irisan.
  7. Oven 170 derajat Celsius sampai kering kecokelatan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s